Connect with us

Hír

Lewis: Komoly felderítés előzte meg Joe Mixon draftolását

Joe Mixon egy elképesztő tehetség olyan múlttal, ami elrettentette a csapatokat a draftolásától. Képességei alapján sima első körös futónak kellett volna lennie, de a nőverő botránya elég komolyan visszavetette a csapatok belé fektetett hitét. Marvin Lewis szerint a Bengals is hosszas kutatómunka és megfigyelések alapján döntött úgy, hogy kiválasztja a második körben a futót, akivel ha nem lesznek a későbbiekben karakterproblémák, óriásit nyernek vele.

 

 

Nagyon sok időnk ráment Joe-ra, hogy utánajárjunk a dolgoknak, és hogy kiválaszthassuk őt. Az eset óta sok idő eltelt, ami rá is hatással volt. A balhés múltját otthagyta az egyetemen, itt kvázi egy új életet kezdhet, tiszta lappal. Emiatt nem gondolom, hogy bármiféle baj lesz vele a jövőben, tanult abból az esetből, mert rájött, hogy nem teheti tönkre az életét ilyen ostoba tettekkel. Tisztában van vele, hogy azóta pengeélen táncol a karrierje, ami ugye a draftjára is ráment, de hiszünk benne, hogy sikerre fogja vezeti a Bengalst, mindenféle balhé nélkül.

– mondta az nfl.com Sirius XM rádióadásában a Bengals főedzője.

 

Ha tényleg sikerül elkerülnie a balhékat, akkor elképesztő javulást adhat a Bengals támadósorába, akár már az első hetektől kezdve. Jeremy Hill kezdőpozíciója ugyanis messze nem áll stabil lábakon, Gio Bernard pedig könnyen lehet, hogy kihagyja az első pár meccset a sérüléséből lábadozva, így megnyílhat az út Mixon elé a kezdőben, aki ráadásul mindent tud egymaga, amit a két vetélytársa összesen. A Bengalsnak az utóbbi öt évben csak két futója jutott 1000 yard fölé, Jeremy Hill 2014-ben és BenJarvis Green-Ellis 2012-ben. Joe Mixon lehet a harmadik? Lewis szerint abszolút.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!