Connect with us

Hír

Malik Jackson: Idén Super Bowlt nyer a Jaguars

Nyolcvanszoros pénzt fizetnek Vegasban arra, hogy a Jaguars Super Bowlt nyer ebben a szezonban, ennél pedig csak négy csapatnak van rosszabb esélye a fogadóirodák szerint. Viszont ha hiszünk Malik Jacksonnak, akkor érdemes megrakni a Jaguars SB-győzelmét.

 

 

Ebben hiszek és ebben fogok hinni addig a pillanatig, amíg először ki nem kapunk. A Panthers is bejutott két éve és ha ők meg tudják csinálni egy olyan szezon után… Mi viszont továbblépünk és megnyerjük a Super Bowlt. Ha a Panthersnek sikerült, nekünk miért ne sikerülhetne?

 

Malik Jacksonnak van már tapasztalata Super Bowlokkal kapcsolatban, hiszen a Broncosszal nyert már egy gyűrűt. Aztán pedig eligazolt $85,5 millióért a Jaguarsba, akire sötét lóként tekintettek, ha a rájátszás-esélyekről volt szó. Jacksonville-ben viszont nem úgy alakultak a dolgok, ahogy várták, a 3-13-as szezon szinte minden várakozást alulmúlt. Idén megint sokat erősödtek, a keret nagyon jól néz ki – főleg a védőoldalon -, de idén mindenki óvatos velük kapcsolatban, senki sem akar beleszaladni egy újabb túlhájpolásba és pofára esésbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!