Connect with us

Hír

Már megint letartóztattak egy Cowboys-játékost

Mikor a csapatok befejezik a holtszezonbeli programjaikat, az edzők mindig elmondják, hogy ne csináljanak hülyeséget a játékosok, ne sérüljenek le teljesen banális helyzetekben és ne gyűljön meg a bajuk a törvénnyel se. A Cowboys linebackerének, Damien Wilsonnak ez persze nem sikerült, hiszen két rendbeli halálos fegyverrel történt súlyos testi sértéssel vádolták és tartóztatták le Friscóban, Texasban.

 

Az eset úgy történt állítólag, hogy Wilson a furgonját próbálta leparkolni a stadion előtt – ahol aznap gurulós focimeccs és tűzijáték show volt -, amikor egy tailgating csoportba botlott és épp arra a helyre akart leparkolni, amit ők elfoglaltak (többek között). Ebből indult a konfliktus és Wilson állítólag egy nőt is megütött az események hevében, illetve fegyvert is rántott.

 

 

Wilson tavaly is a címlapokon volt (na jó, ez talán túlzás) a holtszezonban, mikor meglőtték egy paintballal és megsérült a szeme. Szerencséjére komolyabb problémák nélkül megúszta azt az esetet és nem volt ez befolyással a cowboysos karrierjére. Wilson tavaly az összes meccsen pályára lépett és hat meccsen kezdő is volt Dallasban, idén viszont ha Jaylon Smith felépül, kiszorulhat a pikszisből.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!