Connect with us

Hír

Marshall interjúja rémálommá vált, ezért elmenekült

Brandon Marshall tegnapi interjúja az egyszerű kérdésekből hirtelen rémálommá vált a wide receiver számára, aki meg sem várta a forgatás végét és lelépett. A történet eleje kevésbé kínos, itt ugyanis korábbi csapatairól kérdezték, ahol a legérdekesebb kijelentés az volt, hogy képtelen lenne a Jets színeiben játszani idén, de aztán a riporter egy korábbi kijelentésével kapcsolatban kezdte el faggatni.

 

Történt ugyanis, hogy Marshall kicsit több mint egy éve, azt találta mondani, hogy a fehéreket és a feketéket különbözően kezelik, erről most nem akart többet beszélni.

 

Kész vagyunk ezzel az interjúval? Abbahagyhatom? Rendben, én végeztem veletek. Ugyan ember, az több, mint egy éve volt és te most megint ezzel jössz? Azt hittem itt friss hírekről van szó. Váltsunk témát vagy lelépek.

 

A témaváltás érkezett, de nem volt benne köszönet. Ezúttal ugyanis régebbi családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügyeit vették elő.

 

Most elkezdesz azzal vádolni, amivel régen megvádoltak. Én végeztem veletek, viszlát.

 

Az interjúztatóknak még lett volna pár frappáns kérdése, ugyanis még csak most jött volna a Ray Rice ügy és egyéb off-field dolgok, de Marshall ezeket már nem várta meg.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!