Connect with us

Hír

Matt Jones kirúgta az ügynökét, miután még mindig a Redskins játékosa

Matt Jones úgy látszik megelégelte a töketlenkedést, ami az utóbbi időben megy körülötte, és drasztikus lépésekre szánta el magát. Mint ismert, a játékos már nem szerepel a Redskins tervei között, és ő maga kérte, hogy cseréljék el. Azonban eltelt 3 hét, és még mindig nem történt előrelépés az ügyében, ő pedig megunta ügynöke munkásságát, és kirúgta őt.

 

 

Hadley Engelhard, a játékos immáron korábbi ügynöke többször is jelezte a vezetőség felé, hogy ügyfelét cseréljék el, miután az előző szezon második fele óta csak parkolópályán van a csapatnál. Ám úgy tűnik nem volt elég határozott, mert nem érkezett semmilyen megkeresés, a játékos pedig még mindig a rosteren van. Mostantól Drew Rosenhaus képviseli az ügyeit, akit a Forbes magazin 2015-ben az 5. legbefolyásosabb amerikai játékosügynöknek választott, és aki többek között LeSean McCoy, Rob Gronkowski és 170 más jelenlegi és visszavonult játékos ügyét is intézi.

 

Jones fővárosi karrierje pedig nem indult rosszul, a 2015-ös előretörése után úgy tűnt, hogy megmaradhat a kezdőben. A 2016-os draftról viszont két vetélytársat is kapott, a rengeteg fumble-t vétő Jones pedig a kispadon találta magát, majd végül ott sem. Samaje Perine idei draftolásával végleg elszálltak számára az esélyek, de más csapatnál újra szeretné építeni karrierjét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!