Connect with us

Hír

Matt Ryan is szerződést kaphat hamarosan

Egyelőre Matt Stafford a soros az új gigaszerződések terén, de ha idén nem is, legkésőbb jövőre biztos, hogy a Falcons a legjobban fizetett irányítóvá teszi Matt Ryant.

 

 

Matt Ryan jelenleg az 5 éves, 103 millió dolláros szerződésének negyedik évébe lép. Ez minden téren, fogalmazzuk úgy, méltatlan egy MVP irányító számára. Egyrészt mindössze a 13. legjobban kereső QB jelenleg ezzel a szerződéssel, ami nonszensz, másrészt a következő két évben 35 milliót fog keresni, ami éves szinten 17,5 millió dollár. Ennél ugye Brock Osweiler is többet kapott, amikor szerződést adtak neki tavaly.

 

 

 

 

A helyzet azért is érdekes, mert két lehetőség van: vagy idén, vagy jövőre kaphat Ryan reálisan új szerződést. Ha idén kap, akkor az új szerződése garantált tartalmait el lehetne osztani az idei évre. Sőt, az idei és a jövő évi fizetését teljesen garantálttá lehetne tenni bónuszba, így pedig, bár a következő 2-3 évben, sok helyet foglalna a fizetési sapkából, az azutáni 4-5 évben viszont sokkal kevesebbet. Másik megoldás, hogy jövő ilyenkor kap szerződést: így a csapat spórolt rajta akkor nagyjából 10 milliót, viszont cserébe Ryant durván megterheli majd a sapkát a későbbi években, és az sem kizárt, hogy majd megpróbálja valamilyen módon behajtani a kiesett összeget.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!