Connect with us

Hír

McCoy: 33 éves koromig jó leszek még

LeSean McCoy jelenleg a legjobban fizetett futó a maga 8 millió dolláros éves fizetésével. Ráadásul még nem is öreg, mindössze 29 éves, tehát van pár jó éve még és ezt ő is így gondolja.

 

Jól érzem magam, mintha még mindig 25 éves lennék. Mindent megtudok csinálni, mint akkor. Még mindig robbanékony és gyors vagyok. Persze, ha ez elmúlik, akkor bajban leszek, de egyelőre nagyon jól érzem magam. Szerintem 33 éves koromig is bírni fogom ezen a szinten. Rengeteg játékos van, akik korán befejezik, és biztos vagyok benne, hogy folyamatosan arra gondolnak, hogy maradniuk kellett volna, vagy maradhattak volna? De én imádom a focit, egész életemben ezt csináltam. Ráadásul egy jó csapatunk van, nagyon pozitív vagyok az idei szezonnal kapcsolatban.

 

 

McCoynak még három évre van érvényes szerződése, ez idő alatt 25 millió dollárt kereshet, tehát még jó, hogy játszana. Arról nem is beszélve, hogy egy remek támadófal van előtte, tavaly 5,4 yardos átlaggal futott 1267 yardot és 13 TD-t 15 meccsen, illetve volt még 50 elkapása 356 yardért és egy TD-ért. A formájával tehát nincs gond, ráadásul mindössze 1046 yard kell neki ahhoz, hogy elérje a 10 000 yardos álomhatárt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!