Connect with us

Hír

Még mindig a levegőben lóg egy Greg Olsen holdout

Greg Olsen az utóbbi évek egyik legmegbízhatóbb tight endje volt az NFL-nek, aki konstans hozta a yardokat csapatának. Ezt nem csak a szurkolók és az NFL-lel foglalkozók, hanem maga Olsen szerint is így van, ennek megfelelően új szerződést akar magának, akár drasztikus lépések árán is. Azóta nem történt semmi előrelépés a szerződése ügyében, de egyelőre a holdoutja sem biztos, csak a levegőben lóg.

 

 

Olsen legutóbb 2015-ben írta alá a meglévő szerződése utáni hosszabbítást, ami 3 évre szólt, és $22,5 milliós összeget tartalmazott. Tekintve, hogy azóta milyen számokat hoz, illetve hogy hány tight end, és főleg kik keresnek nála jobban, már kevesli ezt az összeget, és nagyobb pénzt akar magának, ami valamennyire azért jogos. Mondjuk én személy szerint nehezen nézem ki Olsenből, hogy képes lenne holdoutolni, de ő tudja, ahogy vélhetően azt is, hogy ennek milyen ára van.

 

Szerződéssel rendelkező játékos egy holdout esetén ugyanis ha nem jelensz meg a kötelező nyári training campen bármilyen igazolás nélkül, akkor 40 ezer dollárt kell fizetned minden egyes napon, amin nem voltál ott a csapattal. Egy idő után azért ez már elég komolyan megterhelheti a bankszámládat, nem beszélve arról, hogy ez sem a csapatnak, sem a szurkolóknak, sem a játékosnak nem jó. A panthers 11 nap múlva kezdi meg az edzőtábort, addig lesz idejük megbeszélni a dolgokat.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások