Connect with us

Hír

Megölte édesanyját a korábbi játékos, a család az NFL-t hibáztatja

Sokkoló történet jelent meg a minap az amerikai sajtóban, miszerint a Tampa Bay Buccaneers és Indianapolis Colts korábbi játékosa, De’Von Hall gyanúsított édesanyja meggyilkolásában. A gyilkosság még áprilisban történt, ám a bizonyítékok egyértelműen Hall irányába mutatnak, akinek a tetteit az NFL-re fogják édesanyja családtagjai.

 

 

Hall nem volt egy sztár játékos, a legtöbb szurkoló a nevére sem emlékszik. Nem véletlenül, hiszen mindössze 4 meccs jutott neki a Coltsban, és utána csak a practice squadokig vitte máshol. A korábbi safety már egyetemes időszaka alatt is furcsa volt, állítják csapattársai, de az NFL-ben sem volt az a barátkozós típus. 2010-ben már volt rendőrségi ügye, amikor Floridából hazafelé tartva egy autónak sem engedte az úton hogy megelőzzék, hol lassított, hol gyorsított, hol félrehúzta a kormányt – lőfegyverrel a birtokában. Nagyapja temetésén például úgy üvöltött, mint amikor a hullámvasúton van az ember, hol jobban, hol erősebben kiabált. Alighanem tisztában voltak már vele ilyenkor, hogy mentális problémákkal küzdött.

 

Egyszer egy korábbi egyetemi csapattársa több játékos mellett Hallt is meghívta apartmanjába, de szóltak, hogy ez a Hall már nem az, akivel együtt focizott korábban. Az egyik csapattársának ikertestvérének volt egy fekete csivavája, akiről Hall nem tudta levenni a szemét, nem lehetett semmi mással elnyerni a figyelmét, csak a kutyára figyelt. Utána azt játszotta, hogy el kell kapni a kutyát, és a szobában lévők nem tudták, hogy ez most csak játék, vagy állatkínzás kimenetellel zárul majd. A kutya tulajdonosa azt mondta, csak remélni merte, hogy nemöli meg ha elkapja, és nem szeretne vele egy szobában tartózkodni többet.

 

Hall és édesanyja egy hotelszobában lakott, állítólag többször is veszekedtek már korábban. A gyilkosság indítéka is egy veszekedésből indult, amikor az anyja a higiéniai szokásai miatt akadt ki a fiára. Hallnak ez már sok volt, és úgy agyonverte édesanyját, hogy ő vérben úszva feküdt a földön, arca pedig felismerhetetlenül eltorzult. Hallt a tetthelytől távol kapták el a rendőrök, nem sokkal azután, hogy a hotelből hívták a 911-et. Családja és barátai is állítják, senki mást nem szeretett jobban mint az édesanyját, mégis ő volt a tragédia szenvedő fele. Alecia Hall 4 nappal később a kórházban belehalt a sérüléseibe.

 

 

Hall nagybátyja egyik nyilatkozata szerint unokaöccse onnantól vesztette el épelméjűségét, hogy NFL játékos lett, méghozzá amikor a Colts egyik edzésén fejsérülést szenvedett, és hogy a ligának jobban oda kellett volna figyelni rá. Egyetemi csapattársai szerint Hall sokat füvezett és kokainozott amikor a Bucs játékosa volt 2010-ben, ez is súlyosbíthatta a folyamatot. Erre semmilyen bizonyítékot nem találtak, a játékost viszont elmegyógyintézetbe küldték. Többen is úgy gondolják, hogy a játékos fel sem fogta amit tett, mások pedig azt állítják, hogy évek óta aggódtak azért, hogy valakit agyonver, ne adj isten megöl, de hogy pont az édesanyját, arra nem számítottak.

 

Korábban úgy jellemezte egyetemi edzője, hogy egy kivételes atléta, szenvedélye a futball, imád nagy ütéseket adni a támadóknak, és akiben megvan a gyilkos ösztön, hogy bevigye ezeket. Akkor még nem is tudta, hogy ez a tulajdonsága nem csak a focipályán van nála jelen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!