Connect with us

Hír

Messze a Cowboys a legnagyobb eltiltás-gyár a ligában

A Cowboysnál legutóbb pénteken hallottak a ligától eltiltás-ügyben, a defensive end Damontre Moore-nak kell kiülnie a szezon első két meccsét. De levegőben lóg még a cornerback Nolan Carroll, a linebacker Damien Wilson és a sztárfutó Ezekiel Elliott eltiltása is, könnyen lehet hogy mindhármukat elmeszelik majd rövidebb időre.

 

Pedig már így is mérföldekkel vezeti a Cowboys az eltiltás-listát 2014 óta. A mai napig bezárólag 15 eltiltott játékost számolhatunk náluk, ők pedig összesen 100 mérkőzést voltak kénytelenek kihagyni. Csak hogy kontextusba helyezzük ezt: egy csapatnak sincs 10-nél több eltiltott játékosa (Browns) és egy csapatnál sem hagytak ki emiatt 55-nél több meccset a játékosok (Ravens).

 

 

A legrosszabbul egyébként a front7 jár a Cowboysnál:

 

 

A Cowboysnál kvázi filozófia, hogy adnak egy újabb esélyt a játékosoknak és próbálnak problémás játékosokat “áron alul” megszerezni. Ilyen volt Randy Gregory vagy idén Jourdan Lewis a drafton. Előbbi nagyon nem jött be, utóbbit viszont jelenleg felmentették a függőben lévő ügyével kapcsolatban, ami jó hír a dallasiaknak, de természetesen várni kell még arra, hogy Lewis beválik-e.

 

A csapat korábban bepróbálkozott Greg Hardyval és Rolando McClainnel is és ugyan mindkettejük segítette a csapatot rövid távon, végül nem érték meg a beléjük fektetett bizalmat. Ők ketten Gregoryval kiegészülve egyébként hét eltiltásért és 64 kihagyott meccsért felelősek, de a fenti listát elnézve még nélkülük is az élmezőnyben lenne a Cowboys.

 

A furcsa dolog egyébként az, hogy Jason Garrették valamiért nem akarják felvállalni ezt a filozófiát és mindig arról beszélnek, hogy a “megfelelő srácokat”, “jó karakterrel” akarnak a csapatban tudni. Természetesen bőven vannak ilyenek is Dallasban, de az jó kérdés, hogy megéri-e a csapatnak a balhés, problémás játékosokkal foglalkoznia, illetve tolerálni a hibáikat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!