Connect with us

Hír

Michael Floyd eltiltva!

Michael Floyd végül nem úszta meg büntetlenül a ligától sem, hogy az alkohol tilalma alatt megbukott egy véletlenszerű teszten. Az NFL fegyelmi bizottsága meghozta a döntését, a korábbi Cardinals és Patriots elkapó az első négy meccsen nem állhat Mike Zimmerék szolgálataira.

 

 

Floyd sztoriját alighanem mindenki ismeri, de ha nem, akkor egy kis fejtágítás következik. A játékost még Arizonában kapták el ittas vezetés miatt, és mivel olyan részegre itta magát, hogy gyakorlatilag a tudatánál sem volt, nem maradhatott el a büntetés. Összesen 120 nap börtönre ítélték, amiből 24-et ült le ténylegesen az egyik fegyintézetben, a maradék 96 napot pedig lakhelyelhagyási tilalom alatt volt. Miután a Vikings ennek ellenére megkínálta egy szerződéssel, fellebbezett a bíróságon, hogy ezt a tilalmat átvihesse Minnesotába – a tilalom szerint ugyanis nem hagyhatta el azt az államot, ahol kirótták számára a büntetést. A fellebbezést megnyerte, így látogathatta a Vikings edzéseit.

 

A tilalom lejárta előtt pár nappal azonban megbukott egy véletlenszerű alkoholvizsgálaton, állítása szerint kombucha teát fogyasztott, amit lehet alkohollal és anélkül is készíteni. Floyd véralkohol szintje azonban jóval meghaladta azt, amit ez a tea a legrosszabb esetben is megemelt volna, így újabb 1 napnyi börtön várt rá, valamint 5 napnyi házi őrizet, ahol már a saját lakását sem hagyhatta el. Bár a büntetés időtartama miatt részt vehetne a Vikings július végén kezdődő training campjén, várható volt, hogy a liga el fogja tiltani 2 és 8 meccs közötti számra, végül 4 lett a végső ítélet a visszaeső státusza miatt. Floyd teljes mértékben élvezi a Vikings támogatását az ügyben, ám Mike Zimmer megfenyegette, hogyha mindenkit átvert, akkor számára ennyi volt a vikingsos karrierje.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!