Connect with us

Hír

Michael Ohert kivágta a Panthers

Nem könnyű az élet még A szív bajnokának sem. Michael Oher megannyi sérüléssel teletűzdelt karrierje során most szenved az egyik legkomolyabb problémájával: nem ment át a Panthers fizikai tesztjein, így nem volt más választása a csapatnak, mint kivágni őt.

 

 

Oher szeptember óta nem lépett pályára agyrázkódás miatt, a korábban feltöltött képe alapján pedig nem kevés gyógyszert kell szednie az egészsége érdekében. Kivágása nem érte váratlanul az NFL közösséget, inkább csak az volt a kérdés, mikor jön el ez a pillanat. Nos, úgy tűnik ehhez kellett Dave Gettleman general manager kirúgása is, aki Oher elmondása szerint mindig érdeklődött az állapotáról, szinte egyedüliként a franchise-ban, az új (ideiglenes) GM viszont már nem volt ilyen érzelgős, és az első adandó alkalomnál kivágta.

 

Már csak azért sem volt meglepő ez a lépés, mert az offseason mozgások erre utaltak jelet a Panthersnél. A csapat leszerződtette Matt Kalilt a Vikingstól Oher posztjára, vagyis max a jobb oldalon lehetett volna keresni valója, de oda meg két fiatal, az idei 2. körös Taylor Moton és a jelenlegi kezdő Daryl Williams élvez prioritást. A korábbi Super Bowl győztes tackle-nek egy év volt hátra szerződéséből, és ilyen komoly agyrázkódással kérdéses, hogy lesz-e számára folytatás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!