Connect with us

Hír

Mitchell Trubisky végre aláírt

A Chicago Bears meglepetésre egy helyet feltrade-elt, hogy megszerezze a North Carolina irányítóját, Mitch Trubiskyt. Ennek ellenére egészen mostanáig nem sikerült megegyezniük az anyagiakról, azonban nem lett egy Bosa ügy a dologból, így Trubisky szerződéssel kezdheti meg majd az edzőtábort.

 

Egyszerre könnyebbültem meg és lettem izgatott. Készen állok a munkára és nagyon izgatott vagyok a lehetőség miatt. Csak hálás lehet a helyzet miatt.

 

 

A fiatal irányító – aki utolsó évében 3 748 yardot és 30 TD-t tett fel a táblára – a legkorábban kiválasztott Bears QB 1951 óta. Akkor Bob Williamsre esett a választás, aki második pick-ként ordas nagy bust lett. Viszont őt leszámítva volt még egy ilyen korai irányító pickje a Bearsnek Sid Luckman személyében (1939), aki Hall of Famer lett később.

 

Trubisky lett tehát a Bears történetének harmadik 1/2-ese. A lehetősége tárháza pedig végtelen: lehet bust, mint Williams, lehet legenda, mint Luckman, és lehet középszer is. Olyan 1/2-ese még úgy sem volt a csapatnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!