Connect with us

Hír

Carson Palmer testvére készíti fel a potenciális 1/1-es jelöltet

9 hónappal a leendő draft előtt persze nem lehet megmondani ki lesz az 1/1, de azzal talán nem lőnek mellé az ezzel foglalkozó újságírók, ha Sam Darnold nevét is beleteszik abba a kalapba. Az irányítók amúgy is népszerű 1/1-es jelöltek, Darnold “bandwagonja” pedig jövőre elég erősen zakatolhat. Természetesen ő sem tökéletes, ezért kért egy korábbi NFL játékostól segítséget.

 

 

Az edző szerepére pedig Carson Palmer öccse, Jordan Palmer vállalkozott, aki bár nem sokra vitte a profik között, van tapasztalata az NFL világáról. Ő segít fejleszteni Darnold dobómozdulatain, illetve kicsit meggyorsítani az elengedési idejét. Palmer szerint a spirálja nagyobb a kelleténél, emiatt gyakran kacsáznak a passzai a levegőben, ami pontatlan passzokhoz vezethet. Darnold egyébként a saját dobómozdulatát Jameis Winstonéhoz hasonlította, ő is hasonlóan sokára dobta el a labdát.

 

Darnold tavaly robbant be, amikor a 3. fordulót követően leültették az addig kezdő Max Browne-t, miután 1-2-es mérleggel nyitott. Darnold rögtön az első kezdőként játszott meccsét elvesztette a Utah ellen, ám az utána lévő 9-et zsinórban megnyerte a USC Trojans a fiatal irányító vezetésével, aki egy Rose Bowl győzelemmel koronázta meg az évét. A 20 éves irányító jelentkezhet a 2018-as draftra ha úgy kívánja, és ha megteszi, akkor sokak szerint ő lehet az első kiválasztott irányító a játékosbörzén.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások