Connect with us

Hír

Elliott könnyen lehet, hogy eltiltást kap

Az NFL-től megszokott, hogy nem sieti el a büntetései kiosztását, még ha családon belüli erőszak is a vád. Így vannak Ezekiel Elliott ügyével is, ami már lassan 1 éve húzódik, de sok amerikai szakíró szerint végül hamarosan megszülethet a döntés, és könnyen eltilthatják a játékost.

 

 

Elliottnak ugyanis már nem egy pályán kívüli balhéja akadt, kezdve az autóbalesetén át addig, hogy lehúzta egy hölgy pólóját egy St. Patrick napi ünnepségen, de a legsúlyosabb vád ellen még mindig vizsgálat folyik. Tavaly július végén, amikor a játékos 21. születésnapját ünnepelte, egy lány felhívta a 911-et, hogy szexuálisan bántalmazták. A rendőrök ki is mentek a helyszínre, ami egyenesen a bulihoz vezetett: a bántalmazó ugyanis a hölgy állítása szerint a Cowboys akkori újonc futója volt. Az ügyből végül nem lett semmi komoly, Elliottot bizonyítékok hiányában felmentették a vádak alól, miután tagadta azokat, de az NFL ugyebár ettől még vizsgálódhat, okulva Ray Rice ügyéből. Elliottnak ráadásul már 5 hónappal korábban hasonló vádakkal kellett szembenéznie, akkor ugyanez a hölgy tett ellene panaszt.

 

Egyelőre semmilyen konkrét időpont nincs az ügy megtárgyalására, ahogy azt sem tudni, hogy az NFL miként szankcionálja az esetet, viszont nem véletlen, hogy a liga még nem dobta ki a vizsgálatokat, noha már 1 éve történt az eset. Ugyanakkor sokan szkeptikusak az NFL döntéshozó képességével, és arra gyanakodnak, hogy megúszhatja az egészet a tavalyi Rushing Title győztes játékos, kimondva-kimondatlanul azért, mert ő Amerika Csapatának a sztárja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!