Connect with us

Hír

Noah Brown lehet a titkos fegyver a Cowboysnál?

A Cowboys eddigi edzései az újonc Ryan Switzertől voltak hangosak, akit a csapattársak és edzők is sokra tartanak, ám a kihívója az egyik leghatékonyabb slot receiver a ligában. Van azonban egy másik újonc, akiről kevesebbet beszélnek, mégis akár nagyobbat robbanhat mint csapattársa, ő pedig Noah Brown.

 

 

A fiatal elkapó az idei draft 7. körében került a Cowboyshoz, de a támadókoordinátor Scott Linehan szerint egy gyémántot sikerült találni ilyen hátul.

 

Noah egy igazi all-around játékos, akiben megvan az a sokoldalúság, ami manapság nagy szempont az NFL elkapók között. Tökéletes méretekkel rendelkezik, az oldalvonal mentén igazi veszélyforrás a passzok elkapásánál, de a játékában egy kis tight end esszenciát is látni, remekül blokkol és ugyanolyan rémálom őt őrizni a linebackernek mint egy tight endet. Tehetséges és okos játékos is, reméljük remekül teljesít az edzőtáborban.

 

Brown állítólag korábbi egyetemi csapattársa, Ezekiel Elliott ajánlásával került a Cowboyshoz, aki egy lábsérülés miatt a teljes 2015-ös szezont kihagyta a Buckeyesban. Ám hiába az elismerő szavak, az 53-as keretbe ennyivel nehéz bekerülni, főleg hogy elég telítetté kezd válni az elkapószekció Dallasban. Dez Bryant és Cole Beasley helye biztos, ahogy a nemrég hosszabbító Terrance Williamsé és Brice Butleré is. Ryan Switzer is jó helyzetben érezheti magát, vele együtt ez már 5 elkapó, és még ugyanúgy 5 elkapó vár Brownon kívül arra, hogy beférjen a végső keretbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!