Connect with us

Hír

A Texans megtalálta Wilfork utódját

Vince Wilfork jövőjéről továbbra sem lehet tudni semmit, de a hírek szerint egyre valószínűtlenebb, hogy visszatér Houstonba. A déliek ugyanis meg vannak elégedve D.J. Reader munkásságával amit az edzéseken produkál, és vele számolnak nose tackle poszton a bivalyerős front sevenben.

 

 

Bár Wilfork egy nagyon domináns nose tackle volt, a Texansnál hisznek a fiatal Readerben. A tavalyi draft 5. körében kiválasztott játékos tavaly még csak ízelítőt kapott az NFL-ből, idén viszont rivaldafénybe kerülhet. A front seven felhozatala így is pazar J.J. Watt-tal, Jadeveon Clowney-val, Whitney Mercilusszal, Bernardick McKinley-vel vagy Brian Cushinggal, a houstoni D-Line coach Anthony Weaver szerint remekül fog illeszkedni a másodéves nose tackle a gépezetbe.

 

Nagy elvárásaink vannak vele szemben, amiket az edzéseken látottak alapján hoztunk meg. D.J. egy olyan srác, aki még jobbá teheti a védelmünket, mert szerintünk lehetünk még jobbak is mint tavaly. Ám a célunk a Super Bowl, ezzel minden egyes játékosunknak tisztában kell lennie, aki belép az öltözőnkbe, és D.J. az egyik legeltökéltebb abban, hogy elérjük a célunkat, másra sem vágyik egy edző, mint ilyen mentalitású játékosokra.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!