Connect with us

Hír

Bennett: Bucknerből egyszer az Év Védője lesz

Bár csak egy éve tagja a ligának, máris kivívta magának a tiszteletet a 49ers tavalyi első körös játékosa, DeForest Buckner. A több mint 1000 snapen pályán lévő védőfalember ráadásul egy csoportrivális védőjétől kapott elismerő szavakat, a Seahawks védőfalában tevékenykedő Michael Bennett-től.

 

 

Szerencsés vagyok, hogy közelről ismerhetem, DeForest ugyanis egyszer meg lesz választva az Év Védőjének az NFL-ben. Olyan páratlan tehetsége van, ami ritkán látható a ligában, szoktam is neki mondani, hogy te nem vagy ember, nem vagy normális. 2 méter magas, erős, gyors, kiválóan mozgatja a testét, igazi szörnyeteg, aki már az első évében letette a névjegyét. A jéghegy csúcsa meg az lesz, amikor megválasztják az Év Védőjének.

 

Kétségtelenül Buckner a 49ers kevés szép emlékéhez tartozott az előző szezonból, aki most új kihívások elé nézhet. A 49ers ugyanis átáll a megszokott 3-4-es védelméről 4-3-asra, ahol Buckner könnyen a védőfal szélén találhatja magát, vagy pont az őt méltató Bennetthez hasonlóan mozgathatják a falon belülre és kívülre is a play hívástól függően. John Lynch-ék arra törekedtek, hogy elég ember legyen a védőfalba, ami tavaly úgy nyelte be a futott yardokat mint kacsa a nokedlit. Nem véletlen ez a drasztikus mélyítés, hiszen – többek között – Bucknert akarják pihentetni, de erre lesz lehetőségük, főleg, hogy az idei 1/3-as Solomon Thomas is hasonlóan a fal szélén és belsejében is feltűnhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!