Connect with us

Hír

Winston örül az új játékosoknak

A támadófoci szerelmeseinek érdemes lehet a Tampa Bay Buccaneers csapatát figyelnie, hiszen elég jó állomány állt össze egy sikeres támadósorhoz. Ennek a legjobban természetesen az irányító, Jameis Winston örül, hiszen tavaly jobbára csak két fegyvere volt, idén ez a szám bőven megduplázódhat.

 

 

A Bucs a szabadügynök piacról elhozta DeSean Jacksont, hogy segítse Winstont a hosszú passzos játékok során, ilyenből ugyanis nem volt túl sok a floridaiaknál. Mike Evans hiába klasszis elkapó, ha rendre ketten figyelnek rá legalább, most a túloldalon a korábbi Eagles és Redskins játékos nyújthatja meg a pályát. A hosszú passzok mellett a redzone-ban is hadilábon álltak, erre viszont a draftról jött megoldás O.J. Howard személyében, aki az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb tight end prospectje. Két ilyen játékos után érthető, ha nagy az öröm a harmadéves irányítóban, velük  hamar meglehet a rekordja.

 

Elképesztő dinamikusak, akik fel fogják rázni a támadósort. Eddig nem igazán volt olyan mélységi célpontom, aki életveszélyt jelent bármelyik védelemre, most DeSean személyében már van, és alig várom, hogy dobáljam neki a bombáimat. O.J. pedig egy kivételes tehetségű tight end, aki szintén nagy segítségemre lehet. Sose láttam még olyan 6-6 magas játékost, aki ennyire mozgékony és gyors lett volna, elképesztő volt az edzéseken látni. Szeretnénk elindulni a győzelem útján, amit már tavaly megalapoztunk, idén viszont már kérdés nélkül a playoffba jutás a célunk, és ezekkel a srácokkal összejöhet. A legfontosabb, hogy az egész csapat érezze, hogy itt nagy dolgokra vagyunk hivatottak, ez vihet minket előre a sikerek felé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!