Connect with us

Hír

Ninkovich: Patricia mégsem járhat meztelenül

Roger Goodell a hírek szerint nem volt túl boldog azért, amiért a New England Patriots védőkoordinátora, Matt Patricia egy őt kifigurázó pólóban érkezett vissza Foxboroba a Super Bowlról. Sőt, még a héten is panaszkodott arra az esetre, de Rob Ninkovich, a csapat defensive endje(/linebackere) megmondta a tutit!

 

 

Mindenki azt veheti fel amit akar, felöltözni meg fel kell a mai világban, nem? Mégsem járhat meztelenül a mai világban senki az utcán. Gondolom valaki felajánlotta Mattnek a pólót, neki meg tetszett, mert kék, meg méretben is jó volt rá, és felvette. Szerintem túl nagy ügyet csinálnak belőle, nem volt akkora nagy szám. Az egy szép póló volt, egy vicces, szép kék póló, én meg szeretem a kéket. A kedvenc színem.

 

Goodell a Deflegate balhé óta nem járt a Patriots stadionjában, ám idén kénytelen lesz, hiszen bajnokként az ő Chiefs elleni nyitómeccsükkel kezdődik majd a 2017-es idény, ahol Ninkovichot is láthatja majd a pályán – de hogy hol, azt talán csak Belichick tudja. A 33 éves defensive end ugyanis tavaly egy sorral hátrébb is megfordult, ráadásul a címvédő eléggé betelítette a védőfalat a free agencyről és a draftról is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!