Connect with us

Hír

Nuk Hopkins idén megmutatja, mennyire jó is ő valójában

Tavaly elég nagy port kavart DeAndre Hopkins holdoutja a Houston Texans háza táján, de sikerült kibékíteni a feleket. Csakhogy Hopkins önmagához képest elég gyenge évet zárt, ki-ki döntse el, hogy mi vagy ki miatt, viszont idén meg szeretné mutatni valódi tudását – már csak azért is, mert jövőre bankot robbanthat egy nagy szerződéssel.

 

 

Brock Osweilernek sokan egyszerű playbookot jósoltak tavaly, amikor aláírt a Texanshoz: csak dobd fel Nukra a labdát, a többit majd ő elintézi. Hát ez nem igazán valósult meg, így nem csodálhattuk a kiváló elkapó képességeit az előző idényben, pedig tette őt már sztárrá egy Brian Hoyer vagy Ryan Fitzpatrick is, szóval nem QB függő a játéka. Idén Tom Savage-re vagy Deshaun Watsonra vár a feladat, hogy újra feltegye a top elkapók térképére a Texans kiválóságát, de ez nem tűnik nehéz feladatnak (khm, ugye Osweiler, khm).

 

Hopkins rendelkezik ugyanis az egyik legjobb útvonal futó képességgel, mellé pedig remekül kontrollálja a testét, ami sok-sok bravúros elkapáshoz vezetett karrierje során. Ezek mellé kellően gyors, magas, erős és erőszakos is, vagyis minden adva van ahhoz, hogy újra azt a Hopkins láthassuk a pályán, akit a 2015-ös szezonban is, ha nem jobbat. A kiváló elkapó ugyanis idén az 5. éves opciója alatt játszik, azaz márciusban free agent lesz. Egy 2016-oshoz hasonló szezon pedig biztos nem hozna számára akkora pénzt mint a 2015-ös idénye, hiába remek elkapó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!