Connect with us

Hír

Owens OBJ-nek: Sz*rd le amit mondanak, bizonyíts nekik a pályán!

Amikor egy korábbi klasszis díva találkozik egy jelenlegi klasszis dívával, így lehet összefoglalni Terrell Owens tanácsát, amint a Giants elkapózsenijének mondott. Beckham ugyanis szinte azóta célkeresztben van jó és rossz értelemben egyaránt, amióta bemutatta azt az elképesztő elkapást a Cowboys ellen, de talán az előző szezon óta inkább a negatív kritikák kezdtek felé záporozni. Owens azonban úgy érezte, meg kell védenie sorstársát.

 

 

Párszor már mondtam neki, hogy csak úgy hallgattathatja el a kritikusokat, ha a pályán válaszol nekik, nem a médiában. A tetteid beszéljenek helyetted, még ha legszívesebben nekimenne azoknak, akik marhaságokkal képesek őt bombázni a sajtóban. Ha csak egyszer nem hozol úrszámokat, már rád szállnak és kritizálnak, hát akkor tegyél arról, hogy erre ne legyen lehetőségük! Imádom amit csinál, egy zseniális játékos, és sajnos ezt sokan nem ismerik el, mert csak a bulvár szennyet hallják róla. Szeretném, ha ez megváltozna.

 

Ha valaki, akkor Owens pontosan tudja milyen érzés ez, hiszen ő is egy zseni volt a pályán, akit azonban a viselkedése miatt sokan nem ismernek el, mi sem bizonyítja jobban, hogy tavaly nem választották a Hall of Fame-be, ahová sokak szerint borítékolható helye lett volna.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!