Connect with us

Hír

Patrick Peterson szeretne kitűnni a pályáról

Nem egyszerű az élet a shut down cornereknek, akik megkapják az arcukba az ellenfél legjobb elkapóit, de mivel nagyon jók, ezért alig dobnak az irányukba labdát az irányítók. Bár Patrick Peterson posztjából adódóan pont az az elismerő, ha nem kell sokszor említeni a nevét a közvetítésekbe, ő azért szeretne kitűnni a pályán.

 

 

Úgy gondolom remekül végeztem a dolgomat az elmúlt években, hiszen alig dobnak felém az irányítók. Nagyon jól tudják az elemzések során, hogy az első számú elkapójukat bizony én fogom őrizni, és ha én őrzöm, akkor 10 passzból csak 1 száll felém átlagosan, így azért nehéz észrevetetni magadat a pályán. Ezért új dolgokat szeretnék belevinni a játékomba, amivel a csapattársaimnak is segíthetek.

 

Peterson felé dobtak a legkevesebbszer a 2016-os szezonban a cornerbackek közül, a statisztikák szerint minden 9. passz ment csak az ő irányába. Ha a posztjánál maradunk ezt úgy teheti meg, hogy vagy fokozza a zone coverage képességét, vagy néhány játék erejéig más elkapót fog. Ha extrém helyzetekre gondolunk, akkor nyilván az eddigi is szokásossá váló visszahordásokban lehet keresnivalója, amiben főleg újonc évében tündökölt. A 2016-os szezonban 13 puntot és 1 kickoffot hordott vissza, de állítása szerint ott túlságosan is másra van utalva, amivel gyakran vicceli a csapattársait, miszerint 1 ember nem végezheti el 11 munkáját. Ugyanakkor a 2013-as szezonból van elkapása és futókísérlete is, bár meglepődnénk, ha David Johnson vagy Larry Fitzgerald elől el tudna venni 1-1 játékot. Kellett neki a liga egyik legjobb cornerévé válnia, hogy ne dobjanak felé labdákat…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!