Connect with us

Hír

Prescottnak mozgalmas offseasonje van

Dak Prescott egy lesajnált hátsókörös irányítóból a liga egyik legnagyobb sztárjává vált. Most pedig az ezzel járó rivaldafényt és figyelmet is megkapja. Persze nem mindenben feltétlenül úgy, ahogy akarta.

 

 

A jobbik része a dolognak, hogy megnövekedtek az iránta érdeklődő szponzorok száma, akik nem csekély támogatással veszik ki részüket Prescott sztárrá válásából. Többek között az Adidas, a Tositos és a Chunky Soup is szerződést kötött vele, de láttuk már Pepsivel a kezében pózolni az irányítót és a twitter oldalán feltűnt a Nicholas Air neve is. Ezek a fiatal irányítónak nagyszerű lehetőségek arra, hogy kiegészítsék fizetségét, ami hátsó körös révén, igencsak csekély. A tavalyi évben mindössze 450.000 dollárt keresett, amihez további 540.000-et tud idén hozzátenni. Ezek teljesítménye mellett eltörpülnek.

 

A másik része a dolognak már sokkal kevésbé van kedvére. A szponzorok mellett ugyanis megjelent a média és a rosszakarók is. A napokban ugyanis azzal vádolták meg, hogy hamis aláírásokat osztogat szét. A megnövekedett rajongótábor kielégítése ugyanis nehéz és a hírek szerint egy céggel gyártatja aláírásainak egy részét. Bizonyíték ugyan még nincs tettére, de könnyen elképzelhető, ugyanis több híresség is használta már ezt a módszert. Prescottnak tehát nem csak a pályán kell bizonyítania, hanem a pályán kívül is meg kell állnia helyét. Persze ez a vád még mindig eltörpül amellett, amit csapattársa, a szintén jó szezont futó, Elliott kap.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!