Connect with us

Hír

Romo végre kimondta, amit eddig nem mert

A Tony Romo visszatérésével kapcsolatos pletykák, spekulálások nem akarnak eltűnni. Három hónappal ezelőtt így nyilatkozott az irányító visszavonulásakor:

 

Bárcsak mondhatnám, hogy kétséget kizárólag, 100%-ig biztosan nem fogok semmilyen sportot űzni életemben. Nem látom magam előtt a visszatérést. Ellenben láttam én már sok furcsaságot, mint Nick Saban “Nem megyek Alabamába” vagy Brett Favre “Végeztem a focival” mondatai, ezek megesnek az életben.

 

 

Ebben az interjúban mondta azt is, hogy 99%, hogy nem játszik többet. Tegnap viszont újra előjött a téma és köntörfalazás nélkül megkérdezték tőle, hogy fog-e még játszani valaha.

 

Ó igen, jó esély van rá. Meglátjuk hogy alakul, szerintem elég – áh csak viccelek. Ahogy már mondtam, végeztem.

 

Szóval Romo végre kimondta, nem tér vissza. Jó neki a kényelmes kommentátori fülke, ahol nem veszélyeztetik hatalmas szörnyetegek a testi épségét. Ettől függetlenül kétlem, hogy ne merülne fel többet a médiában, hogy visszatér a szezon során Romo. Korábban egy Cowboys edző is azon spekulált, hogy egy esetleges Dak Prescott sérülés esetén vajon visszajönne-e Romo, de ezek szerint nem, de ahogy ő maga is mondta korábban, láttunk már csodákat.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!