Connect with us

Hír

Sherman: Wilson, kib*szottul szar vagy!

A Seahawksnál elég érdekes motiválják egymást az emberek. Nyilván mindenhol van trashtalk csapaton belül is, de valahogy elég nehéz elképzelni, hogy Malcolm Butler, Damarious Randall vagy mondjuk Patrick Peterson elküldené az anyjába Tom Bradyt, Aaron Rodgerst vagy Carson Palmert egy edzésen. De vélhetően ilyen a legtöbb csapatnál nincs. A Seahawsnál viszont így edzik a vasat, minderről pedig Richard Sherman beszélt.

 

 

“Kibaszottul szar vagy!” – ezt ordította Sherman Russell Wilsonnak egy 2014 júniusi edzésen, miután interceptiont szerzett tőle.

 

Így igaz, és mondtam ennél rosszabbakat is. De nem csak neki, hanem Doug Baldwinnek vagy Jermaine Kearsenek is. A vas élesíti a vasat, ahogy egyik ember a másikat.  Sorry, de nálunk ez van, és ez nem mindig szép. Biztos vagyok benne, hogy a rossz csapatoknál a játékosok kijönnek egymással, dobálják a pacsikat, de 4-12-vel végeznek a szezonban.

 

El tudom képzelni azt, hogy a Seahawks játékosai így motiválják egymást (akár csak a pillanat hevében), mindezt úgy, hogy ez sikeres is legyen. Pete Carroll egy zseniális edző, ellenben mondjuk Rex Ryannel, ő kordában tudja ezt a fajta mentalitást tartani és előnyt kovácsolni belőle. Azonban én továbbra is tartom, hogy jó eséllyel, ha megnéznénk a legjobb csapatokat, a többség anyázás nélkül is képes lenne 4-12-nél jobb eredményt elérni.

 

Persze lehet azt mondani, hogy ez egy egyszeri eset volt, de elnézve az utóbbi idők Seahawksos botrányait, nem tűnik valószínűnek. Ahogy azt is nehéz elképzelni, hogy a médiában visszafogott, a pályán pedig mindig sportszerű és korrekt Wilson vagy Baldwin így “élesítené” Shermant.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!