Connect with us

Hír

Slay több INT-t akar

Darius Slay egy All Pro kaliberű corner, akinek egyetlen hiányossága van: nem kapja el a labdákat. Persze nem ez egy top corner feladata, hisz már az is jó, ha mellette az elkapó sem kapja el, de meccseket lehet nyerni a turnoverekkel. Slaynek tavaly két INT-je volt, négy éves karrierje során van hat, amit például Richard Sherman egy jobb éve alatt megtermel. Ezen tehát mindenképp változtatni szeretne.

 

 

Egy szezon során nincs sok esélyed. Ha összesen csak öt ilyen lehetőséged van, akkor mind az ötöt meg kell ragadnod. Slay rengeteget dolgozik azon, hogy elkapjon extra labdákat, megcsinálja a házi feladatot. Tehát előbb-utóbb ez is rendben lesz

 

– mondta Tony Oden, a csapat cornerback edzője. Kellenek is azok az INT-k, Slay a két labdaszerzésével két meccset nyert meg a Lionsnak. Egyszer Carson Wentztől lopott labdát, amivel megakadályozta az Eagles utolsó akcióját, majd Sam Bradfordtól szerzett egy passzt Hálaadáskor, 30 másodperccel a meccs vége előtt, amivel előkészítette a terepet Matt Prater győztes mezőnygóljához. Kellenek azok a plusz INT-k.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!