Connect with us

Hír

Suh szerint a Patriots is simán verhető

Suh nem megy a szomszédba magabiztosságért vagy nagy szavakért. Ezt régóta tudjuk róla és ez nem feltétlenül rossz tulajdonság. Nem ijed meg ugyanis az ellenféltől és hasonlóan kezel minden csapatot. Most Ryan Shazier azon felvetésére reagált, hogy a ligának Patriots problémája van-e.

 

 

Nem értek egyet. Szerintem határozottan verhetőek. Csak egy jó mérkőzés kérdése az egész, közel tökéletesen kell játszanod minden szempontból, mert tökéletesen managelik a játékot és jó játékosaik vannak a labda mindkét oldalán. Én nagyon tisztelem őket, de határozottan verhető csapat.

 

Ezt már csak be kéne bizonyítania és mivel a Miami minimum kétszer találkozik velük idén is, lesz lehetősége. Azonban addig nehezen hihető az állítás, amíg tudjuk, hogy a Patriots az elmúlt nyolc alkalommal megnyerte a csoportot és az elmúlt 14 év alatt csak egyszer nem ők lettek az elsők. A Dolphins határozottan építkezik és egyre jobbak, de még mindig nem tűnnek elég erősnek ahhoz, hogy valós problémát jelentsenek a bajnoknak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!