Connect with us

Hír

Szorul a hurok Elliott nyaka körül

Korábban már megírtuk, hogy a Cowboys másodéves futója könnyen lehet, hogy eltiltást fog kapni, tegnap ezek a hangok egyre jobban felerősödtek. Bár polgári per nem folyik Elliott ellen, a liga nem hagyja annyiban a játékos családon belüli erőszak ügyét, és fegyelmi szándékkal eltilthatják őt.

 

 

Adam Schefter, az ESPN insidere írt először Elliott lehetséges eltiltásával kapcsolatban, miszerint egyre többen gondolják a tavalyi Rushing Leader köréből, hogy eltiltással kezdheti meg az idényt. Schefter szerint ez az eltiltás egy, maximum két meccsre szólhat majd, és egy közelálló szerint ezt is csak azért kapja, mert a liga valahogy demonstrálni akarja, hogy ők bizony mindenkire figyelnek, még az olyan populáris arcokra is, mint a Cowboys futója, még ha okuk nem is lenne rá.

 

Habár sokan kételkednek abban, hogy el kell tiltani Elliottot, a másik véglet meg kevesli a két meccset. Papíron ugyanis ilyen esetekben minimum 6 meccs szokott járni büntetésként, Elliott azonban megúszhatja “csak” a Giants elleni hazai idénynyitót és a Broncos elleni idegenbeli találkozót, már ha két meccset kap – Schefter szerint ez a legvalószínűbb forgatókönyv.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!