Connect with us

Hír

Tamba Hali Twitteren fejezte ki elégedetlenségét

Tamba Hali nem túl boldog, ez derül ki, ha a játékos Twitter fiókjára pillantunk. A veterán passzsiettető kevesli a játékperceket amiket tavaly kapott a Chiefstől, ennél jóval többször akar a pályán lenni. Nem véletlenül zárta karrierje legrosszabb idényét ha csak a statisztikákra pillantunk.

 

 

A Steelers elleni playoff meccsen mindössze 7 snapet volta csak fent a pályán, hetet. Azt mondták nekem, hogy a rájátszásra frissen akarnak tartani, erre 7 snap miatt hagytam ki egy csomó időt az alapszakasz végén? A nyitómeccsen még 58 snapet voltam fent a pályán, és az egyik legemlékezetesebb fordításos győzelmet sikerült aratnunk, erre a szezon egyik legfontosabb meccsén 7 snappel szúrják ki a szemem. Borzasztó érzés volt az oldalvonal mellől tehetetlenül nézni az egészet, de nem tudtam mit csinálni. Folyton azt a kérdést teszem fel magamban, hogy szüksége van még rám a csapatnak? Kellek én nekik? A 2016-os szezont sokkal egészségesebben kezdtem el mint a 2015-öst, amit végigjátszottam, most meg csak két meccsen kezdtem, ezek elgondolkodtatnak. 11 éves karrierem során 4 meccset hagytam ki összesen, minden egyes edzésen jelen voltam, azokon is, amik önkéntes alapon mentek, és ez idén sem változott, amikor láthatóan nem számoltak velem az előző szezonban. Mindenem a csapat, sosem magamért játszom, de 7 snap? Ne már…

 

A 33 éves játékos mindössze két meccsen volt kezdő a 2016-os szezonban, és mindössze 3,5 sacket szerzett – igaz, ebben a mutatóban volt már rosszabb, 2008-ban csak 3 sackre volt képes. Halinak még két évig érvényes szerződése van a Chiefsszel, de úgy tűnik inkább a fiatalabb Dee Fordnak szavaznak bizalmat, aki tavaly megmutatta milyen potenciál lehet benne. De Hali legalább építgeti a zenész karrierjét, hiszen elkészült az első videoklipje is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!