Connect with us

Hír

Több NFL játékos is egy 12 éves lány limonádé-üzletébe fekteti pénzét

Mikaila Ulmer nem egy szokványos kislány, aki a házának környékén standol limonádéjával. Neki már jól menő üzlete van, több boltban is árulják a limonádéját, aminek közel 80 éves receptjét még dédnagymamája hagyta rá és a mézzel ízesített italka nagyon sikeresnek bizonyult.

 

Olyannyira, hogy most több aktív és már visszavonult NFL-játékos is ebbe fekteti pénzét. Arian Foster, Glover Quin, Duane Brown, Jonathan Grimes, Omar Bolden, Bobby Wagner, Darius Slay, Sharrick McManis, EJ Manuel és Malik Jackson összesen 810 ezer dollárt, tehát körülbelül 220 millió forintot dobtak össze a kislány bizniszének segítésére.

 

 

Arian Foster elmondta a Houston Chronicle-nek, hogy a játékosok egy olyan befektetési lehetőséget kerestek, amivel egy ígéretes vállalkozót és egy jó ügyet is támogathatnak, Ulmer ugyanis a méhek kipusztulása ellen tevékenykedik.

 

Természetesen bármikor, mikor befektetsz valamibe, ügyelsz arra, hogy jövedelmező legyen. Olyan cégeket keresünk, akikkel egyezik a fő célunk, azaz egy jó terméket fejlesztenek, de mindeközben jó embereket keresünk, akik a jó ügy érdekében cselekszenek. Sokkal többről szól ez nekünk a pénznél. Hisszük, hogy a kis fekete vállalkozásokba való befektetés különlegesen fontos. – mondta Foster.

 

A családi recepttel és az NFL-es pénzekkel a Me & The Bees Lemonade nagy babérokra törhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!