Connect with us

Hír

Von Miller sackkirály akar lenni jövőre

Von Millert aligha kell bemutatni az NFL-t kedvelőknek, a liga egyik legjobb passzsiettetője, egyben a liga legjobban fizetett védőjátékosa is. A 28 éves klasszis elég bő vitrinnel rendelkezik egyéni és csapatszinten is, ám két mérföldkő még hiányzik neki: az Év Védője cím, és hogy ő szerezze a legtöbb sackket a szezonban. Miller utóbbira hajt, ami könnyen lehet, hogy mindkét címet jelentheti számára.

 

 

Nem véletlen, hogy mindenáron sackkirály szeretne lenni, többször is karnyújtásnyira került ettől a titulustól az 50. Super Bowl MVP-je. Legutóbb tavaly került közel ehhez, akkor Vic Beasley bizonyult jobbnak nála 2 sackkel. Karrierje során még egyszer, 2012-ben volt hasonlóan 2 sacknyire a liga legtöbbet szerző játékosa címtől, akkor egyéni legjobbjával, 18,5 sackkel csak a harmadik lett Aldon Smith (19,5) és JJ Watt (20,5) mögött. 14 sack fölé egyébként csak ebben a szezonban sikerült jutnia.

 

Von Miller egyébként korábban twitteren is jelezte szándékait Vic Beasley felé, de később törölte azt a tweetet. Ám nem csak Vic Beasley jelent számára veszélyt, számos kiváló pass rusher van a ligában, akinek az irányító bezsákolása a kisujjában van. 2011 óta van a ligában, azalatt a 6 szezon alatt sose lehetett olyan kevés (15,5) sackkel a sackkirálynak lenni mint tavaly, idén vélhetően ennél több kell annak, aki uralni akarja a ligát ebben a kategóriában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!