Connect with us

Hír

Welker: Watsonban van egy kis Brady és egy kis Manning is

Wes Welker sorozatos sérüléseit követően szögre akasztotta a sisakot, és sípra cserélte – idén ugyanis a Houston Texansnál lesz hivatalosan offense asszisztens, de valószínűleg az elkapókkal fogja tölteni a munkaórái nagy részét. Welkert egy rádióadásban az újonc irányító Deshaun Watsonról kérdezték, akinek van közös tulajdonsága Tom Bradyvel és Peyton Manninggel is.

 

 

Még csak azon a néhány edzésen láttam élesben, de már most látszik, hogy elképesztő munkamorálja van, csak úgy mint Tom Bradynek vagy Peyton Manningnek, és láthatjuk, hogy ők hova jutottak ezzel a felfogással karrierjük során. Ugyanakkor olyan győzni akarás van benne, ami bármelyik csapatot sikerre viheti, lásd az idei egyetemi döntőt. Annyi melót tesz a játékába, nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is, hogy az nagyon hamar meg fog látszódni. Nem csak a konditeremben fejleszti magát, hanem rengeteget tanulmányozza a playbookot, és folyamatosan kérdezi az edzői stábot min javítson a játékában. Le vagyok nyűgözve tőle, és alig várom, hogy a pályára lépését követően a szurkolók is átérezzék ugyanezt.

 

Welker összehasonlítási alapja nem véletlen, hiszen mindkét irányítóval játszott egy csapatban, ráadásul mindkettővel eljutott a Super Bowlba is. Watsont egyelőre még mindig csak cserének kezelik a Texansnál, és továbbra is Tom Savage élvezi a bizalmat a kezdőben, de egy jól sikerült training camppel ez könnyen megváltozhat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!