Connect with us

Hír

Zach Orr hazudott a visszavonulásakor

Ezt a hetet kétségtelenül Zach Orr bérelte ki magának a sajtóban, aki a januári visszavonulása után szűk 6 hónappal később úgy döntött, mégis visszatérne az NFL-be, kicseszve ezzel korábbi csapatával, a Ravensszel. Ám nem csak a Ravenst, hanem a teljes NFL közösséget is becsapta, hiszen mint kiderült, nem a teljes igazságot adta ki a visszavonulásáról szóló közleményében.

 

 

Orr a közleményében azt írta, hogy több orvossal is tárgyalt az egészségéről, mielőtt meghozta a nagy döntését, nos, mint kiderült, ez csak rizsa volt. Orr valójában csak egy orvosnál volt, aki végül diagnózist állított róla, és ez alapján hozta meg a visszavonulását. Maga a játékos is beismerte, hogy ez felelőtlen döntés volt, elég például szegény Nick Fairley-re gondolni, aki három specialistánál is volt a szíve miatt.

 

Beismerem, óriásit hibáztam, hogy egy ekkora döntést mindössze egy orvosi látogatás után hoztam meg. Miután kiderült, alapos fejmosást kaptam mindenkitől, hogy ilyen döntést nem lehet egy megítélés alapján meghozni, jobban utánajárhattam volna a dolgoknak. Azóta voltam több kivizsgáláson is más kórházakban, és egytől egyig azt mondták, hogy nem kockáztatok semmit, ha ezzel a problémámmal játszok, aminek nagyon örültem. A foci az életem, így örülök, hogy visszatérhetek a pályára.

 

Orr a legnagyobb bocsánatkéréssel a Baltimore Ravensnek tartozik. Mint ahogy azt már megírtuk, Orr RFA státusza a visszavonulásával semmissé vált, ami ellőtte a Ravens esélyeit, hogy olcsón megtartsa a játékost. Orr UFA-ként tér vissza, azaz bárkivel tárgyalhat, és már több csapatnál is járt viziten, többek között a Lionsnál, a Jetsnél és újabban a Coltsnál is, de nem zárható ki korábbi csapatába való visszatérése sem.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások