Connect with us

Hír

Zimmer Floydnak: Ha hazudtál nekem, kiváglak a p*csába!

Michael Floydnak nem egyszerű most az élete. A korábban ittas vezetés miatt megbüntetett játékos a lakhelyelhagyási tilalma vége előtt pár nappal lebukott az egyik véletlenszerű alkoholteszten, a játékos azonban arra hivatkozott, hogy kombucha teát fogyasztott, amit alkohollal és anélkül is el lehet készíteni, így nem tudta, hogy amit éppen ivott, az az alkoholos változat. A vizsgálatok ugyanakkor mást mondanak, hiszen a tea nem tartalmaz annyi alkoholt, amennyit Floyd szervezetében kimutattak. Mike Zimmer biztosra ment, és tudatára adta játékosának, hogy nem érdemes hazudnia.

 

 

A Vikings mindenben támogatja őt, de figyelmeztettem, hogyha megtudom, hogy hazudott nekünk, zokszó nélkül kivágom a p*csába. Hogy elhiszem-e azt amit mondott? Fogalmam sincs mennyi teát ivott, és nyilván szkeptikus az ember miután meghallotta a véralkohol szintjét, de én minden játékosomban megbízom, így benne is hiszek. Azonban a hazudozást és a bizalmam kihasználását senkinek sem tűröm el.

 

Floyd azóta ismét börtöne vonult, igaz csak egy napra, valamint várja, hogy a liga mit lép az eltiltása felé, mert ezt már vélhetően ők sem hagyják szó nélkül. Floyd egy 1 éves utolsó esélyt szerződést kapott a Vikingstól, és a csapattal is készült júniusban, valamint a training campre is a csapattal tarthat, de a jövője továbbra is necces Minnesotában.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások