Connect with us

Hír

Zimmer: nehéz szívvel mondok le a védőjátékok hívásáról

Nehéz szívvel adom le ezt a feladatot, még el sem döntöttem, hogy így teszek-e. De ha a csapatnak így jobb, akkor be kell vállalnom.

Mike Zimmer, a Vikings főedzője 17 év játékhívás után az egyik előszezonbeli meccsen meg fogja engedni a védőkoordinátor George Edwardsnak, hogy a védelmet irányítsa. A tavalyi egészségügyi problémái miatt Edwards már szerepelt élesben (és valljuk be, mögötte is van azért pár év tapasztalat), és sikeresen tartották 17 ponton azt a Cowboyst, akik a többi meccsükön átlag 27 pontot szereztek. Zimmer is tudja viszont, hogy minél több feladatot vállal a főedzősködés mellett, annál kevesebb problémával tud foglalkozni.

Kemény lesz neki, ha megteszi. Ez az élete, a filmek visszanézése, a játékhívás, és ebben jó évtizedek óta. De amit csinál, ahhoz fogunk alkalmazkodni.

Ezt nyilatkozta Harrison Smith, aki Zimmer alatt nőtte ki magát a liga egyik legjobb safety játékosává.

 

 

Zimmer keze alatt mindig minőségi védelmet láthattunk, akár a Cowboysról, Bengalsról, vagy a Vikingsről volt szó. A Vikings tavaly ligaelit passzvédelmet, átlagos futásvédekezést, és egy sok pontot szerző, turnoverre játszó stílust mutatott félelmetes mennyiségű passzsiettetéssel. Tavalyi szemsérülése miatt azonban el kellett gondolkodnia azon, hogy nem csinálhat ő mindent a csapatnál, hanem bíznia kell a stábjában is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!