Connect with us

Hír

A 49ers kivágta Ahmad Brookst

A San Francisco 49ers elküldte a 33 éves veterán linebackerét, Ahmad Brookst. Ezzel a döntéssel 4,45 millió dollárt spórolt a csapat, és bár ráértek volna még ezzel, szerettek volna esélyt adni a játékosnak, hogy új csapatot találjon magának:

 

Ez egy nagyon kemény döntés volt. Amint rájöttünk, hogy nem lesz része az 53-as keretünknek, egyből felbontottuk a szerződését, nem akartuk csak úgy itt tartani. Tudjuk, hogy sok csapat fog érdeklődni iránta, szóval megadtuk neki a lehetőséget, hogy új lehetőség után nézzen

 

– mondta Kyle Shanahan, a csapat mestere.

 

 

Ahmad még mindig képes remek dolgokra. Valamelyik csapatnak segíteni fog idén. Nagyon nehéz volt meghoznom a döntést, hisz ezelőtt nem ismertem őt. Tiszteltem a karrierjét, jó volt hozzám mindvégig, mint emberrel, élveztem vele lenni. Ez abszolút nem ellene szól és nagyon profin kezelte a helyzetet. Nem tudok mást mondani, mint hogy a lehető legjobbakat kívánom neki.

 

Brooks a 2006-os Supplemental draft harmadik körében lett kiválasztva, a Bengals adott neki egy esélyt. Ott azonban csak két évig bírta sérülések miatt és a 49-ersben is csak a 2009-es szezonban tudott bemutatkozni. Viszont ezek után a következő nyolc évben csak nyolc meccsről hiányzott: 120 pályára lépése alatt 439 tackle-t, 51.5 sacket (3. legtöbb a franchise történetében), 28 leütött passzt, 11 fumble-t és három INT-t szerzett. Egyszer Pro Bowler, kétszer pedig második csapatos All-Pro lett ez idő alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!