Connect with us

Hír

A 49ers megcsinálja a Hard Knocks saját verzióját

Miután eldőlt, hogy az idei Hard Knocksban a Tampa Bay Buccaneers szerepel, sok csapat szurkolója csüggedten vehette tudomásul, hogy idén sem nyerhetnek bepillantást kedvenceik életében. A 49ers azonban előállt egy hasonló ötlettel, így őket is láthatjuk majd közelebbről, ha nem is ugyanolyan professzionális módon.

 

 

A show neve, a Brick by Brick: all Acces with the San Francisco 49ers nevet kapja és csütörtökön indul. A trailer sokat nem mutat, de megtudhatjuk, hogy Shanahan és Lynch arról fog beszélni, hogyan képzelik el egy franchise építését és különösen sok szó esik majd az új edzőkről és general managerről.

 

A Frisconák úgy tűnik, hogy idén hatalmas hangsúlyt fektetnek a szurkolókra és arra, hogy a nézők közel kerüljenek a csapathoz, ugyanis korábban már a szurkolói székeket közelebb hozták a pályához, az edzőközpontban. Elég furcsa új kezdeményezés, hogy ilyen jó rálátást helyeznek a csapatra, csak ne az legyen belőle, hogy a nézők helyett az ellenfelek megfigyelői kapnak jobb megvilágítást az épülő elképzelésekről.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!