Connect with us

Hír

A Bears csapott le Aguayóra

Tegnap kivágta a tavaly a második körben draftolt rúgóját a Tampa Bay Buccaneers, de Roberto Aguayo nem sokáig maradt állás nélkül, ugyanis a Chicago Bears még a waiverről felszedte. Ez nagy könnyebbség volt a Bucs számára is, hiszen ezzel 428 ezer dollárt spóroltak meg, azaz Aguayo idei garantált fizetését, amit így a Bears fog állni.

 

 

Két érdekes dolog van az esettel kapcsolatban. Egyrészt, hogy Connor Barth most biztos rendkívül ideges, hiszen két éven belül másodszor ütheti őt el Aguayo az állásától, ugyanis tavaly ő volt a Buccaneers kickere, amíg le nem draftolták Aguayót és a szezon kezdetére természetesen nem maradt két rúgó hely a rosteren.

 

A másik pedig az, hogy a második héten jöhet az Aguayo bosszúmeccs, hiszen a Buccaneers és a Bears egymás ellen játszik majd a második fordulóban. Nem mellesleg az egy Mike Glennon bosszúmeccs is lesz.

 

Robert Aguayo a legbiztosabb lábú kicker volt az egyetemi foci történetében, 88,5%-kal értékesítette mezőnygóljait és minden egyes extra pontot bevágott. Ezért cserélt fel érte a Bucs a második körbe, azonban a profik között csupán 22/31-es mezőnygól- és 32/34-es extra pont-hatékonysággal tudott dolgozni. Ráadásul a Bengals elleni előszezon-meccsen is kihagyott két lehetőséget, ezzel pedig betelt a pohár és menesztették Tampában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!