Connect with us

Hír

A Cowboys-Texans összes bevétele jótékony célra megy

A negyedik előszezon-meccsen a kezdők egyetlen percet sem játszanak a legtöbb csapatnál, így nem is nagyon szokták megtölteni a stadionokat a rajongók. Ez azonban változhat a Houstonból Dallasba áthelyezett Cowboys-Texans előszezon-meccsen, hiszen csökkentették a jegyárakat és minden egyes befolyt cent jótékony célra megy, a Harvey Hurrikán által sújtott houstoni terület megsegítésére. A jegyek egységesen $25 dollárba fognak kerülni, ahogy a parkolás is.

 

 

JJ Watt jelenleg a legnagyobb arca az adománygyűjtésnek, saját akcióján keresztül több, mint $5 milliót gyűjtött már össze. Természetesen nagyon örült a kezdeményezésnek.

 

Szerintem az egyetlen pozitív dolog, ami ebből a meccsből kijöhet az, hogy a csütörtök este egy hatalmas adománygyűjtés lesz. Ez sokkal nagyobb dolog a focinál. Sokkal nagyobb bármelyikünknél is. Úgyhogy mindenekelőtt az áldozatokra és Houston városára kell gondolnunk.

 

A Cowboys főedzője, Jason Garrett is nagyon jó kezdeményezésnek gondolja ezt:

 

Amikor ilyen dolog történik, az általában kihozza a legjobbat az emberekből. Nagyon jól reagálnak és a közösségek összefognak. Az emberek segíteni akarnak azokon, akik életük legnehezebb napjain mennek keresztül.

Ez egy lehetőség. Egy lehetőség, hogy mindannyian összefogjunk és segítsünk Houstonon és mindenkin, akinek ilyen borzasztó dolgokon kell keresztül mennie.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!