Connect with us

Hír

A Cowboysnál nem bíznak Prescott cseréjében

Tavaly rendkívül jó volt a Cowboys helyzete irányítófronton a szezon előtt, hiszen Tony Romo készen állt újra harcba szállni és ott készült mögötte a negyedik körös újonc Dak Prescott, akiről később kiderült, hogy hatalmas fogás volt a texasiak számára. Idén más a helyzet, Romo visszavonult, Prescott mögött pedig Kellen Moore van, aki egyelőre nem játszik valami jól.

 

 

Az eddigi három előszezon-meccsen Moore 55 passzából 30 volt sikeres (54,5%), egy TD-t és egy INT-t tud felmutatni, de volt elvesztett fumble-je is és tényleg nem volt kellemes nézni a játékát. Jerry Jones úgy nyilatkozott, hogy még nem akar lemondani balkezes irányítójáról és bízik benne, de sok olyan hangot hallani, hogy a személyzeti kérdésekkel foglalkozó meetingeken egyre több szó fog esni Moore-ról és a csereirányító posztról.

 

Moore 2012-ben került a ligában, de eddig csak két meccsen szerepelt kezdőként (összesen hármon), 2015-ben a Cowboysban. Ez idő alatt 6 interceptionnel örvendeztette meg az ellenfél játékosait és mindkétszer kikapott a Dallas.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!