Connect with us

Hír

A Jaguars végre megelégelte Bortles bénázását?

Tényleg lehetséges, hogy a Jaguarsnál megelégelték, ami folyik az irányító poszton és hajlandóak elgondolkodni azon, hogy Blake Bortlest lecseréljék, miután az eddigi két előszezon-meccsen is gyengén játszott? A főedző Doug Marrone szavaiból ítélve mindenképp:

 

Nagyon egyszerű a dolog, a legjobb embert keresem, aki el tudja vezetni ezt a támadósort. Nem vagyok boldog a mai teljesítménnyel. Nem fogok senkit sem ámítani, mindenki látta mi történt odakint.

Az irányító poszt kiadó, bárki megszerezheti. Ez nem jelenti, hogy ne Blake lenne az irányítónk, de ki kell érdemelnie.

Bortles eddig két meccsen 18-ból 11 sikeres passzal és 81 yarddal rendelkezik, miközben Henne 11/16, 183 yard, 1TD mutatóval bír, habár főleg a második csapattal játszott. Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy az éjszaka folyamán Henne az első csapat tagjaként is szerepet kapott a Buccaneers elleni találkozón, ami egy elég erős jelzés lehet Bortles számára. Az pedig, hogy a főedző már nyíltan megkérdőjelezi Bortles kezdő helyét, egyértelműen azt is jelenti, hogy komolyan gondolkodik a cserén és engem egyáltalán nem lepne meg, ha végül Henne lenne a kezdő QB az első fordulóban. Vagy leigazolnák Colin Keapernicket…

 

A Jaguarsnak pénzügyi szempontból is megérheti Bortlest padoztatni, ahogy a Redskins is tette RGIII-vel 2015-ben, hiszen ezzel elkerülnék egy sérülés kockázatát. Ugyanis ha Bortles megsérül, akkor a teljes jövő évi ötödik éves opciója garantálttá válna, így nem tudnának megszabadulni tőle év végén.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!