Connect with us

Hír

A kezdő irányító után, a kezdő vakoldali tackle is megvan a Broncosnál

Nem sokkal azután, hogy Vance Joseph kijelölte Trevor Siemiant kezdő irányítónak, az is kiderült, hogy ki védi a fiatal irányító vakoldalát. A potenciális jelöltek névsora nem volt hosszú és akárki jött volna ki győztesen, nem lettek volna megnyugodva a csapat szurkolói. Végül a harcból az idei első körös pick, Bolles került ki győztesen.

 

Bolles győzelme azért nem ér sokat, mert a legyőzöttek között Ty Sambrailo és Donald Stephenson neve áll, akik a tavaly év folyamán méltán érdemelték ki a liga legrosszabb left tackle párosa címet. Ráadásul Bolles úgy érdemelte ki a kezdő címet, hogy egyáltalán nem volt biztató a két preseason mérkőzésen, több buta szabálytalansága is akadt és több siettetést is engedett.

 

Ami szintén aggasztó lehet a Broncos fanoknak, hogy a tavalyi O-line-ból nagy valószínűséggel mindössze az egyetlen jó teljesítményt nyújtó, center Matt Paradis tér vissza. A többieket nem fogja hiányolni senki, de összeszokottsággal sem lehet majd vádolni a csapatot, ami talán még a tavalyinál is nagyobb galibát okozhat. Az egyetlen minőségi játékosnak, a right tackle, Ronald Leary tekinthető, de őt sem láttuk még minőségi társak nélkül játszani.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!