Connect with us

Hír

A Rams a Steelers különböző módon kezeli a holdoutot

Az utóbbi hetek slágertémája, hogy a liga két meghatározó játékosa, a legjobb defensive tackle, Aaron Donald és az egyik legjobb futó, Le’Veon Bell nem jelenik meg a csapat edzésein, azaz holdoutol, egy hosszú távú, zsíros szerződés reményében.

 

 

Ez az időszak senkinek nem a legjobb, a játékos jelentős edzésmunkát hagy ki, a csapat nem számolhat egyik legjobb játékosával, a szurkolók pedig nem látják kedvencüket. Arról hosszasan lehetne vitázni, hogy kinek van igaza ebben a helyzetben, de valószínűleg mindkét fél álláspontja valamilyen szinten helytálló. Nehéz ilyenkor a csapat helyében lenni, a Rams és Steeles például teljesen más formáját választotta a helyzet megközelítésének.

 

A különbséget leginkább az okozza, hogy míg Donald szerződés alatt áll, így a csapat jogosabban büntethetné, addig Bellel szemben a Steelersnek jóformán nincs semmi támpontja. Mégis a Rams az, aki kevésbé helyez nyomást a játékosára és a Steelers az, ahonnan minden nap jön egy odaszúrás Bellnek. Les Snead a Rams general managere például egy interjúban nem kezdett el Donald várható szerződéséről beszélni, hanem helyette Donald erényeit sorolta, pedig Donald az, aki sokkal nagyobbat veszíthet a holdouttal. A Steelers ezzel ellentétben több létező fórumon is Bell megjelenéséért kampányol, pedig a játékos nincs szerződés alatt, így lényegében nem köteles részt venni a csapat rendezvényein.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!