Connect with us

Hír

Anquan Boldin visszavonult!

Anquan Boldin mindössze 13 napot töltött el a Buffalo Bills csapatánál és úgy döntött, inkább szögre akasztja a sisakot és felhagy a profi focival. A kiváló elkapó a foci helyett a humanitárius tevékenységekre szeretne fókuszálni és előtérbe helyezni az emberi jogokért való harcot az életében. Nem csoda, hogy ilyesmivel szeretne foglalkozni, hiszen 2015-ben elnyerte az NFL-től a Walter Payton Man of the Year díjat, amit azok a játékosok kapnak, akik a foci mellett különleges módon segítik a környezetüket.

 

 

Boldint a Cardinals draftolta még 2003-ban, ahol aztán 7 évet húzott le, majd a Ravensnél eltöltött 3 szezonja alatt Super Bowlt is nyert, aztán játszott még három évet San Franciscoban, majd tavaly a Lions elkapója volt. Elég impresszív karriert tudhat magáénak, nézzük a főbb statisztikáit:

 

1,076 elkapás (9. legtöbb az NFL történetében)
13,779 yard (14.)
82 TD (23.)
Az Év Támadó Újonca
Super Bowl győztes
3 Pro Bowl
2015 Walter Payton Év Embere díj nyertese

 

A Billsnél biztosan nem örültek ennek a hírnek, hiszen úgy terveztek, hogy számíthatnak Boldin rutinjára a pályán Sammy Watkins elcserélése után, azonban így a Jordan Matthews, Zay Jones, Andre Holmes trióra kell hagyatkozniuk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!