Connect with us

Hír

Az Eagles elcseszte, amikor elcserélt engem

Az Eagles 2015-ben egy hat éves, 63 millió dolláros szerződést adott a corner Byron Maxwellnek, aki bár nem volt olyan jó, mint a fizetése, azért nem is játszott rosszul. Az Eagles ennek ellenére tavaly tavasszal elcserélte őt, Kiko Alonsót és a saját első körösüket a Dolphins első körös pickjére (amit aztán tovább cseréltek az 1/2-re Carson Wentzért). Bár úgy tűnt, hogy az Eagles a csere győztese, végül a Dolphins és a Maxwell is jól jött ki belőle.

 

 

Annak ellenére, hogy Maxwell sérülésekkel küzdött a szezon során, remekül játszott, pont úgy, ahogy egy 10+ millió dolláros cornertől elvárná az ember. Ráadásul a Dolphinsnak a rájátszás is összejött, így a védő nem is lehetne boldogabb. Sőt, most már végre teljesen egészséges, az önbizalma is rendben van, és ha őt kérdezzük, akkor az Eagles csúnyán elszúrta.

 

Jól érzem magam. Második évem a rendszerben, a csapattársaimmal, elégedett vagyok a jelenlegi helyzettel. Ami pedig az Eaglest illeti, hát, szerintem elszúrták, hogy túladtak rajtam. De már nem foglalkozok velük, csak a Dolphins érdekel.

 

A Dolphins és az Eagles nem fog találkozni egymással az alapszakaszban, viszont augusztus 24-én egymás ellen meccselnek az előszezonban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!