Connect with us

Hír

Baldwin: A szurkolók a legtrógerebbek a himnusz alatt

Egy csütörtöki sajtótájékoztató folyamán rengeteg érdekes és tartalmas gondolat hangzott el a Seattle Seahawks elkapója, Doug Baldwin szájából, azonban volt egy pont, amikor nála is elszakadt a cérna és rámutatott arra, hogy vannak játékosok, akik a himnusz alatt ugyanolyan tiszteletlenek a nemzettel, ahogyan ők, akik térdelnek közben. Az pedig, hogy pont a szurkolók támadják be a térdelő játékosokat, egyszerűen nonszensz.

 

 

Bennett felelősséget vállal azért, amit tesz, ráadásul békésen. Nem tudom, ki nem gondolja azt, hogy nekünk és az egész társadalmunk számára rendkívül fontos az egészségügyi helyzet és a közösségeink jóléte. Mi nem azokkal az emberekkel foglalkozunk, akik ugyan állnak a nemzeti himnusz alatt, de közben sapkával a fejükön, részegen üvöltöznek játékosokra vagy beszélgetnek egymással. Ez az egész nem erről szól, ezt ti, riporterek is tudjátok, de nektek az a fontos, hogy legyen valami sztori, amiről lehessen írni. A probléma az, hogy ez már kezd túl nagy méreteket ölteni.

Mint ismeretes, a Seahawksnál azért lett téma ismét a himnusz alatti állás/térdelés, mert Michael Bennett, a csapat defensive endje nem állt fel a nemzeti himnusz alatt a Los Angeles Chargers elleni mérkőzésen. Baldwin elmondta, hogy beszéltek a dologról és mindenki támogatja Bennettet a döntésével kapcsolatban. Lehet lesz, aki csak elfogadja, de többen is, köztük Baldwin, egyaránt térdelni fognak a szezonban, ezzel kiállva a csapattársáért meg az egész ügyért, amit képvisel a mozgalom.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások