Connect with us

Hír

Befoltozná legnagyobb hiányposztját a Falcons

Elég sokat foglalkoztunk az offseason során a csapatok erősségeivel és gyengeségeivel, ez alól a Super Bowl döntős Atlanta Falcons sem kivétel. Dan Quinn csapatában két lyuk volt eredetileg, a defensive tackle, és a right guard poszt, előbbit Dontari Poe-val igyekeztek orvosolni, utóbbira pedig egy veterán falembert igazoltak az éjjel.

 

 

Chris Chester idén visszavonult, de vele együtt is a right guard poszt volt a leggyengébb a bivalyerős támadósorban, ezt szeretnék befoltozni Austin Pasztorral, akivel egy 1 éves szerződést kötöttek. Pasztor korábban a Jaguars és a Browns játékosa volt, a tavalyi évet végigjátszotta a végül 1/1-es Barnáknál, de abban nem volt sok köszönet. A Browns aktuális irányítóit sackelték a legtöbbször a ligában, nem csoda, hogy oda erősítettek a legtöbbet a free agency során, amik közé Pasztor elengedése is beletartozott.

 

A magyaros nevű támadófalember jobboldali tackle és jobboldali guard poszton is szóhoz jutott, de pár jobb pillanatát leszámítva összességében nem nyújtott olyan maradandó teljesítményt, így nem hosszabbítottak vele. Ezzel a sokoldalúságával viszont nagyon jó backup lehet a csapatban két posztra is, sőt, akár a kezdőbe is kerülhet RG-ként, hiszen Ben Garland és Wes Schweitzer sem egy leküzdhetetlen feladat a 26 éves játékos számára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!