Connect with us

Hír

Bell az előszezon utolsó hetére visszatérhet

Továbbra sem hajlandó lemondani a holdoutjáról Le’Veon Bell, amiért nem sikerült hosszú távú szerződésben megállapodnia a Steelersszel, de már legalább látni az alagút végét a visszatérésével kapcsolatban. Ez pedig a harmadik előszezonmeccs után fog bekövetkezni.

 

 

Ezen természetesen semmi meglepő nincs, ugyanis a franchise taghez járó pénzért meg kell jelennie az edzéseken, és alá kell írnia azt, aminek eleget is fog tenni. Bell motivációját továbbra is balladai homály fedi, és csak találgatni tudunk, hogy mik lehetnek a valódi szándékai. Sokak szerint ő a hunyó a már túl nagyra fújt lufiban, katonadani megvizsgálta Bell szemszögéből is az ügyet, de felvet már lassan olyan kételyeket is ez az egész dráma, hogy nem szeretne Pittsburghben maradni. A legvalószínűbb forgatókönyv azonban továbbra is a szerződésének garantált tartalmának a keveslése lehet, amihez Colbert nem fog asszisztálni, mikor Antonio Brown is “csak” 19 millió dollár garantált összeget tartalmazó szerződést írt alá.

 

Mivel Bell még nem írta alá a taget, így nem büntethető mint a többi holdouttal fenyegető játékos, holott ő nem csak a traning campet, hanem a májusi és kora júniusi (nem kötelező) edzéseket is kihagyta, és helyette otthon készül fel az előtte álló szezonra. Vagy lehet, hogy James Conner éjjeli teljesítménye volt a fő mozgatórugó a megjelenésének döntéséről?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!