Connect with us

Hír

“Bell jobban tenné, ha megjelenne az edzőtáborban”

A Steelers general managere, Kevin Colbert továbbra sem tudja, hogy a csapat sztárfutója, Le’Veon Bell mikor szándékozik megjelenni az edzéseken és nagyon frusztrált már emiatt, hiszen nincs hozzászokva ehhez, Pittsburghben nem így szoktak menni a dolgok.

 

Bell nem írta még alá a $12,1 milliós franchise tenderét és nem is jelent meg a Steelers edzőtáborában egyelőre. Mivel nincs szerződése, így nem is büntetheti emiatt a csapat, azonban ők nagyon szeretnék, ha végre visszatérne és játékra jelentkezne. Colbert egyébként kiváló évet vár Belltől:

 

Teljes mértékben azt várom, hogy Le’Veon hatalmas jelentőségű lesz a 2017-es Steelers számára.

 

 

Ettől függetlenül Colbert egyértelműen szeretné, hogyha Bell megjelenne az edzőtáborban:

 

Mindenki számára előnyös lenne. Az edzőtábor nagyon fontos a fejlődés az első játékhétre való felkészültség miatt. Vitázhatunk az edzőtábor és az előszezon fontosságáról, hány meccset játszol és hasonlók, de azt tudom, hogy edzened kell a pályán, hogy a legmagasabb szinten lehess. Az nem járható út, hogy csak megjelensz és már játszol is.

 

Nem ez az első eset, hogy a Steelerstől finoman rászólnak Bellre, hogy bizony jó lenne ha levonszolná magát edzésre és aláírná azt a tendert, mert különben meg fogják büntetni valamilyen, nem tárgyalt formában. Ezzel viszont nem hiszem, hogy elérik a kívánt célt, de persze nincsenek könnyű helyzetben, hiszen hosszú távú szerződést már nem írhatnak alá, Bellnek pedig joga van nem megjelenni az edzésen. Ahogy a Steelersnek is joga volt a játékos akaratán kívül magához láncolnia a franchise taggel. Nagyon kínos ez a szitu az egész csapatnak és láthatóan őket is megizzasztja a sztori, hiszen sosem voltak még ilyen helyzetben, ez a franchise nem erről híres.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!